Intervju med skådespelare #3

with Inga kommentarer

150453_10151306599605895_1871023964_n
Låt oss presentera en av våra äldsta skådespelare som håller sig ung tack vare att gå en halv mil varje morgon och lyckats svimma på en biograf. Inger Wikberg.

Vilken roll spelade du i filmen?
Jag spelade tvätterska. Det är allt jag vet egentligen.

Vad tycker du om din egen insats?
Det var väldigt intressant att få veta hur det gick till och dessutom var det ingen annan som vågade ställa upp för rollen. Med min egen insats är jag nöjd och det var roligt att få visa upp finklänningen jag köpt i Spanien. Jag var inte nervös alls. Det var värre när jag väntade på den här intervjun, säger hon med ett leende.

Har du erfarenhet från något liknande?
Inga alls faktiskt. Förutom då jag lånat ut grejer till er i Tore Production.

Har du någon favoritfilm?
Ingen alls. Jag tittar aldrig på film, blir bara TV för min del.

Vilket är ditt första filmminne?
Det var när jag var liten och bodde i Östanbo. Då tog mamma och pappa med mig på biografen.Vi såg Snövit och de sju dvärgarna, men problemet var att det var så mycket folk och det blev varmt i lokalen. För att se mer satte jag mig på ryggstödet av stolen, men ju längre filmen gick blev det varmare och varmare. Till slut svimmade jag och det blev stor uppståndelse. Det är ett minne jag kan tänka på än idag.

Hur tror du filmen kommer bli?
Jag tror det kommer bli en bra film och jag har hört många som jag känner prata om den. På premiären får jag se det också.

Premiären av I Krabbans Klor är nu på torsdag 18/4 kl. 19:00 i S:t Mikaelsskolans Aula, Mora. Den kommer även finnas på YouTube.

Share