Intervju med skådespelare #1

with Inga kommentarer

67024_10151513372884596_1077758450_n (kopia)
John Sacrédeus och Erik Difs är två kompisar som båda går på samma skola som gänget i TP och tog chansen att vara med i våra filmer. Nu är de först ut i den serie av intervjuer vi kommer göra med våra skådespelare inför premiären av våra nya film.

Vilka roller spelade ni i filmen?
Vi har spelat flera olika karaktärer faktiskt. Först var vi 70-talsbovar med häftiga mustascher. Där fick jag till och med vara i en slagsmålsscen samtidigt som Erik lyckades paja en bil, säger John. I den allra sista inspelningen på filmen fick vi vara med igen, men som reporter och fotograf.

Vad tycker ni om er insats?
Själva tycker vi att det var en mycket stark insats och vi följde såklart de hårda direktiven vi fick efter punkt och pricka (Tore Production samtycker).

Har ni tidigare erfarenhet från något liknande?
John har faktiskt spelat in film när han var yngre som han laddade upp på YouTube. Vad dessa innehåller får vara osagt. Erik uppger också att han haft media i skolan tidigare.
578022_10151513381349596_432997582_n (kopia)
Har någon av er en favoritfilm?
Gladiator är min favoritfilm. Då jag känner mig som karaktären Maximus när jag spelar med i era filmer, skämtar Erik. John säger att han har två favoritfilmer eller egentligen är det fyra. Alla tre Sagan om Ringen-filmerna, men också Avatar. Storyn är bra och filmtekniken är imponerande.

Vad var roligast respektive värst att spela in?
Det roligaste var nog att skjuta folk och när vi var vid ett stort sandtag, men bartender var inte helt fel heller, säger en nöjd John
Erik instämmer, men tillägger att han också tyckte om när han blev förförd på en fest som är med i filmen. Det värsta hände faktiskt också under samma scener då Erik fick klistra på en improviserad mustasch med bland annat fårull efter att den han haft tidigare tappats bort. John hade andra problem än sin mustasch då han i en slagsmåls-scen nästan frös ihjäl på ett lastbilsflak. Det hela blev inte bättre efter många omtagningar.

Share