Längd: 20:00
Premiär: 18 april 2013
Handling: När Italiens grymmaste skurk Krabban släpps fri från fängelset anar polisdirektören genast oråd och sätter in sina bästa mannar. Polisduon Rico Stanzione och Silvestro Marmelado får uppdraget att stoppa Krabbans maktgalna planer när han tänker ta över alla banker i världen.

Längd: 3:59
Premiär: 5 okt 2011
Handling: Denna gång blir det en vacker fröken som råkar ut för August & Holgers eskapader. De båda herrarna kivas om hennes uppmärksamhet medan en stor och stark sjöman traskar in i handlingen nästan obemärkt, dock icke utan konsekvenser.

Längd: 8:04
Premiär: 6 aug 2011
Handling: ”En särpräglad dokumentär om ett av Sveriges största motorevenemang, Classic Car Week. Tillställningen hålls årligen i Rättvik dit tusentals människor samlas för att titta på bilar, umgås och dricka.

Längd: 6:03
Premiär: 30 jan 2011
Handling: Sedan Tore stal Tomtens TV-apparatur har han alltid varit förföljd av det argsinta skägget. I ”Tore: Tomtens Hämnd” kidnappas Tore och förs till Tomtens verkstad där han tvingas arbeta. Tore gillar förstås inte livet som slav och gör uppror.

Längd: 13:13
Premiär: 17 sep 2010
Handling: En intet ont anande kvinna kidnappas mitt i natten. En äldre herre bevittnar detta och mördas. Daniel Dynamite tar upp fallet med den försvunna kvinnan och anar att den skäggige oljeshejken Mr Khasim är skyldig… Nämnde vi att det är en diamant inblandad i dramat?

Längd: 3:01
Premiär: 29 mar 2010
Handling: August & Holger beger sig till baren för att bekomma bedruckna. De lyckas bra med detta & Holger beger sig ut på en riskfylld färd med en automobil.

Längd: 10:52
Premiär: 9 aug 2009
Handling: En annorlunda och framför allt rolig dokumentärfilm om Orsa-Yran av Tore Production. Daniel Nääs är reporter.

Längd: 9:24 + 8:16
Premiär: 27 maj 2009
Handling: Tore Production presenterar Cops Sverige, en rolig och svensk version av amerikanska tv-serien Cops. Finns i två avsnitt.

Längd: 3:04
Premiär: 11 jun 2009
Handling: Agenten Daniel Dynamite skickas på uppdrag att döda en ond rysk maffiaboss. Men planen går inte som planerat. Följ med på en spännande resa med fartfyllda jaktscener och action i, Daniel Dynamite.

Premiär: 1 nov 2007
Handling: En serie omfattande över 30 filmer om den ensamme och skjutglade gubben Tore. Han bor i sin husvagn och hittar på det mesta från svampplockning till besök hos psykologen. Tores bror är Per-Anders, vilken Tore är den ende han kommer överens med. De flesta andra klarar sig inte länge med denne man.

Information: En samling av korta klipp och testfilmer vi gjort under åren i Tore Production.